Adatkezelési Tájékoztató

 

Ön az INTER-ÉPFU BUDAPEST KFT. honlapjának Adatkezelési Tájékoztatóját olvashatja itt. Az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységünket a jobb érthetőség érdekében pontokba szedve közöljük.

1. A honlap nem használ ún. sütiket. Ez azt jelenti, hogy nem helyezünk a böngészőjébe (Chrome, Safari, Firefox stb.) semmilyen kódot, így nem tudjuk meg soha, hogy honlapunk elhagyása után milyen helyeken reklámozhatnánk Önnek a cégünk termékeit.

2. A INTER-ÉPFU BUDAPEST KFT. honlapján az üzenetküldéskor megadott adatokat kizárólag a válaszadáshoz használjuk föl. Ezeket az adatokat harmadik félnek soha nem adjuk át.

3. A honlapo nincs semmilyen adathalász rendszerrel összekapcsolva. A WEBNODE rendszerünk anonim adatokat gyűjt és összegez, így arról, hogy konkrétan egy-egy felhasználó mikor és honnan érkezik honlapunkra és hogy a honlapon miket néz meg, adatokkal nem rendelkezünk. Ezeket a viselkedési módokat csak kizárólag összesített számok formájában ismerjük meg. (Pl. Egy adott napon hányan kattintottak a „szervizcsapatunk” aloldalára.)

 

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala

Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.

Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.

Telefon: 06 1 475 7186, 475 7100

Telefax: 06 1 269 3541

E-mail: adatved@obh.hu