Járműértékesítés

MAN Márkakereskedés

 
Kereskedelmi részlegünk feladata eleinte a saját járművek beszerzésére szorítkozott. A gyárral kialakított jó együttműködésnek köszönhetően telephelyünkön előbb konszignációs raktárat, majd magánvámraktárat hoztunk létre, ahol az MAN gyár használt jármű kínálatából tartottunk készleten jó állapotú járműveket. Az uniós csatlakozást követően a vámraktár intézményére már nincs szükség. Telephelyünkön továbbra is megtalálják a tisztelt érdeklődők az MAN gyár kínálatának legkeresettebb típusait. A járműveket átvizsgálva, igény szerint szervizelve, levizsgáztatva, a szükséges okmányokkal ellátva adjuk át vásárlóinknak. Cégünk tagja a magyarországi MAN márkakereskedői hálózatnak, így új járművek is rendelhetők nálunk.
Az INTER-ÉPFU Kft. megalakulása óta foglalkozik MAN járművek értékesítésével. Hosszú évek tapasztalata és kapcsolatrendszere segíti a megfelelô járművek kiválasztását a leendő ügyfeleink részére.
 
Minden, ami MAN!
 
Legyen szó billenős, platós, darus, emelőhátfalas, hűtőfelépítményes, ponyvás, nyerges járműről nálunk mindegyik típusra kérhet ajánlatot.
Használtautó vásárlása esetén cégünk a régi, használt járművét beszámítja a vételárba. *
*A használtautó beszámítás nem minősül ajánlattételnek. Minden beszámítási lehetőség egyedi elbírálás alapján történik.
 
Értékesítő kollégánk::
 
Popovics József
 
Tel.: 06-24-525-878
Mobil: +3620/9466-308
Fax: 06-24-525-789
Nyelv: magyar / német / orosz
Language: Hungarian/German/Russian