Válaszoltunk kérdéseitekre! Interjú Tapodi Lászlóval, az Inter-Épfu Kft ügyvezető igazgatójával

2014.09.03 14:44

 

Az utóbbi hónapokban sok kérdés érkezett hozzánk ügyfeleinktől, partnereinktől, ezért úgy döntöttünk, hogy Tapodi László, az INTER-ÉPFU Kft. ügyvezető igazgatója egy interjú keretében fog válaszolni a felmerült kérdésekre.

 

inter-épfu, tapodi lászló, man tehergépjármű, man szerviz

 

 

Milyen jelenlegi szerviz akciók vannak Önöknél?

Tapodi László: - Egész évben igyekszünk folyamatos akciókkal kedveskedni ügyfeleinknek. Kiemelném a jelenleg futó motorolajcsere akciónkat, melyhez már 29.990,- Ft-tól hozzájuthatnak ügyfeleink. Továbbá akciós kuplungjavításunkat, melynek keretében szervizünk kiemelkedően jó áron vállalja a tengelykapcsoló berendezések cseréjét.

Milyen új szolgáltatásokkal bővül cégük az elmúlt hónapokban?

Tapodi László: - Az Inter-Épfu Kft. és az L.V. Technik Kft. között létrejött szerződés értelmében cégünk vállalja SAF-Holland termékeire (SAF futóművek), a garanciális és garancián túli szakszerviz tevékenységet, karbantartást, javítást.

A másik fontos változás, hogy bővült az új és a használt járművek értékesítési köre. Az ausztriai Tschan céggel történt megállapodás alapján ügyfeleinknek lehetősége van új és használt DAF tehergépjármű megrendelésére.

Csak MAN járművek szervizelését vállalják? Vagy más típusú járműveket is?

Tapodi László: - Alapvetően MAN járművek javítására vagyunk berendezkedve, de természetesen lehetséges DAF, Mercedes járművek javítása is, az elektromos rendszereket kivéve.

Bármilyen alkatrészt beszereznek?

Tapodi László: - Ez érdekes kérdés. Mondhatni, igen. Nálunk az ügyfél dönti el, hogy mely alkatrész mellett dönt, a gyári, vagy az után gyártott közül. Természetesen a döntésben a sok éves tapasztalatunkkal próbálunk segíteni.

Általában mennyi az átfutási ideje egy javításnak?

Tapodi László: -  Ez attól függ, hogy mit is kell megjavítani és mi az alkatrészigény. Próbáljuk a lehet legrövidebb idő alatt talpra állítani a járműveket, hogy minél hamarabb termelni tudjon a tulajdonosának. Egy műszaki vizsgáztatás problémamentes járműnél még aznap megvan. Kisebb javítások esetén 1 munkanap, nagyobb javításoknál sem több, mint 2 nap.

Valóban intéznek biztosítós ügyintézést a károsult járművekre?

Tapodi László: - Igen. Az Allianz és más biztosítókkal kötött szerződésünk értelmében vállaljuk és intézzük MAN tehergépjárművek javítását és biztosítását egy helyen.

Szeretnénk MAN típusú tehergépjárművet vásárolni. Úgy hallottuk, hogy járműértékesítéssel is foglalkoznak, sőt már DAF járművekkel is. Hogyan intéződik egy járművásárlás? Kit lehet keresni ez ügyben?

Tapodi László: - MAN járműveknél a bécsi MAN kirendeltségtől kapjuk a járműveket, míg DAF járművek esetén az ausztriai Tschan cégtől intézzük a beszerzést. Érdemes cégünk weboldalát böngészni, mert oda mindig kitesszük a legújabb, eladásra kínált járműveket. Értékesítő kollégánk, Popovics József (tel.: +3620/9466-308) készséggel áll rendelkezésükre, bármilyen kérdés esetén.

Tervezik, hogy bővítik a létszámot? Van üres állás a cégnél?

Tapodi László: - Igen, folyamatosan van felvétel cégünknél. Jelenleg gépjárművezetőt, és autószerelő munkatársat keresünk. A weboldalunkon, az állásajánlataink menüpontban megtalálják a felvételi követelményeket, és a jelentkezési feltételeket.

Úgy látjuk, hogy nagyon jók az ügyfélvisszajelzések a szervizzel kapcsolatban. A cég Facebook oldalán, kivétel nélkül kiváló csillagozást kaptak.

Tapodi László: - Igen, igyekszünk az ügyfél igényeit és természetesen a minőségi munkát szem előtt tartva minél gyorsabban, hatékonyabban, és kollégáim szakmai tudását maximálisan kihasználva, az ügyfelek legnagyobb megelégedettségére elvégezni a javításokat. Csak bíztatni tudunk minden kedves ügyfelünket, akik szervizünkben jártak, hogy itt a cég Facebook oldalán értékeljenek minket. Nekünk kulcsfontosságú az ügyfelek megelégedettsége és visszaigazolása!

A Facebook oldal látogatottsága egyre nő. Több nyereményjátékot is szerveztek az elmúlt hónapokban. Fontosnak tartják, illetve lehet e számítani újabb játékokra a jövőben?

Tapodi László: - Igyekszünk több oldalról bemutatni, megismertetni cégünket a Facebook közösségünkkel is. Ennek egyik alappillére a nyereményjáték. Rendszeresen fogunk nyereményjátékokat hirdetni, ahogy eddig is tettük. Örülünk, hogy az oldal látogatottsága egyre nő, és most már nem csak az ügyfelek csatlakoznak hozzánk, hanem a kamionokat kedvelők is. Csak bíztatni tudunk mindenkit, hogy lájkolják az oldalt!

Természetesen, ha további kérdések merülnek fel, úgy azokra is szívesen válaszolunk!