INTER-ÉPFU Kft.
Elsőként az MAN kötelékében és az Ön szolgálatában!

Elsőként az MAN kötelékében 

és az Ön szolgálatában!

Kocsis László vagyok és az INTER-ÉPFU Kft cégtulajdonosaként köszöntöm Önt a honlapunkon.

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam vállalatunkat!

Az INTER-ÉPFU Kft-t 1992-ben alapítottuk meg a régi ÉPFU bázisán külső és belső befektetőkkel közösen. Tevékenységi körünkbe tartozik a nemzetközi fuvarozás, spedíció, valamint szervizeléssel és haszongépjármű-kereskedelemmel is foglalkozunk.

Cégünk az első MAN típusú járművek beszerzésével egy időben, 1991-ben kapta meg a gyári hozzájárulást az első magyarországi MAN Márkaszerviz felállítására. Az első időszakban a saját járművek karbantartása, illetve a Magyarország területén meghibásodott külföldi járművek javítása tartozott a szerviz feladatkörébe. Később, ahogy a típus elterjedt a magyar fuvarozók között, a hazai megrendelőink köre is jelentősen bővült. Mint az MAN hivatalos szervizpartnere, közvetlen kapcsolatban állunk a gyár illetékeseivel. Tevékenységünket folyamatosan segítik, illetve ellenőrzik. Javítási technológiánkat gyári dokumentációk, utasítások és tájékoztatók szabályozzák. Éppen ezért a szavatossági időn (garancián) belüli járművek javítását, karbantartását is el tudjuk végezni.

Szervizünk munkanapokon 6.30-16.00 óráig tart nyitva.

Alapvető feladatunknak tekintjük a járművek időszakos karbantartásának, szemléinek tökéletes elvégzését, ezzel ugyanis elkerülhetők a későbbi meghibásodások.

Saját járműparkunkszintén 1991 óta használ MAN járműveket a nemzetközi fuvarozásban. Elhihetik, hogyha nem lennénk megelégedve az MAN járművek megbízhatóságával, gazdaságosságával, nem használnánk azokat. Járműveink folyamatosan cserélődnek a techikai változások és a megrendelői igényeknek megfelelően. 2013 tavaszán elsőként helyeztük forgalomba, az azóta is remekül működő MAN TGX EURO 6-os nyergesvontatónkat. Emellett a flottánkban megtalálhatóak Euro 5-ös +EEV járművek is. Feladataink döntő többsége a ponyvás félpótkocsis áruk kiszállítására korlátozódik.